| اطلاع رسانی > اخبار >
.: اخبار

با توجه به اعلام نتایج داوری مقالات به اطلاع می رساند پژوهشگران محترمی که مقاله آنها برای ارائه در همایش پذیرفته شده است میتوانند تا تاریخ 5 آذر 95 هزینه ثبت نام را مطابق ستون دوم جدول هزینه ها (مربوط به ثبت نام تا قبل از اول آذر) پرداخت نمایند. لازم به ذکر است که هزینه ثبت نام برای دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه آزاد اسلامی بیرجند 1200000 ریال ، برای دانشجویان سایر دانشگاه ها 1400000 ریال و برای سایرین مبلغ 1700000 ریال می باشد. برای استفاده از تخفیف ویژه دانشجویان ارائه اسکن کارت دانشجویی الزامی است. ثبت نام اعضای هیات علمی واحد بیرجند که دارای مقاله پذیرفته شده هستند بصورت رایگان است.
لازم است که پس از واریز وجه، تصویر آن از طریق ایمیل به پست الکترونیکی همایش ارسال شود و در این ایمیل مشخصات مولف مسئول و ارائه دهنده مقاله و کد مقاله یا مقالات مولف مربوطه قید شود.

بازگشت1395/09/01