همایش های آتی
بازدید امروز : 28
بازدید کل : 9129
کاربران آنلاین : 1
رئیس جمهور : اگر استقلال و آزادی را از دانشگاه بگیرند دانشگاه می‌میرد حضور دانشگاه آزاد اسلامی در سراسر کشور باعث نشاط سیاسی، فرهنگی و اجتماعی شده است

رئیس جمهوری با اشاره به جلوتر بودن حوزه‌های علمیه از دانشگاه در زمینه وجود فضای آزاد علمی و نقد و اعتراض تأکید کرد: دانشگاه باید استقلال و آزادی داشته باشد. اگر استقلال و آزادی را از دانشگاه بگیرید، دیگر دانشگاه می‌میرد؛ البته اخلاق و هویت ملی و دینی نیز باید در دانشگاه و همه امور مهم باشد.

ادامه مطلب1394/03/05

در پیامی به مناسبت روز روابط عمومی و ارتباطات عنوان شد؛ توصیه‌های رئیس دانشگاه آزاد اسلامی جنای آقای دکتر میرزاده به روابط عمومی‌ واحدهای دانشگاهی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی تاکید کرد: به کارگیری ابزارهای نوین ارتباطی در راستای برقراری ارتباط پویاتر با مخاطبان مسیر تحول و توسعه روابط عمومی ها را هموارتر می‌کند. همکاران روابط عمومی با وجود همه ناملایمات رسانه ای و تنگ نظری ها بیش از پیش شفافیت، آگاهی بخشی و پرهیز از سیاسی کاری را سرلوحه اقدامات خود در امر اطلاع رسانی و ارتباط با جامعه هدف خود یعنی استادان، دانشجویان و کارکنان قرار دهند.

ادامه مطلب1394/03/05

صفحه اولصفحه قبل1  صفحه بعدصفحه آخر